Kerst en oud & nieuw

Voor velen de traditionele periode om een personeels- of relatiegeschenk te verzenden. Bij Claret proberen we het net even anders dan anderen te doen met de geschenken voor deze sfeervolle periode, waardoor je extra op zal vallen met je geschenk..


Traditie met kerst, net even anders gebracht

Een geschenk tijdens de traditionele kerstperiode net even anders maken door bijvoorbeeld de verpakking net even anders te maken. Naast de standaard verpakkingen, zoals kistjes, dozen en tassen heeft Claret diverse bijzondere verpakkingen in het assortiment. Kies bijvoorbeeld een windlicht-kist, een modern-art-kist of een schatkist als verpakking, dan komt je geschenk net even anders voor de dag.

Champagnebezorging op oudjaarsdag

De juiste timing van het binnenkomen met een geschenk verhoogt de beleving ervan. Wat dacht je van champagnebezorging op oudjaarsdag? Wij regelen het voor je! Je krijgt de maximale attentiewaarde op het hoogtepunt van het jaar door op oudjaarsdag een fles champagne Guy Charbaut sélection Brut, Epernay in originele verpakking te laten bezorgen. Het werkt heel eenvoudig: jij geeft ons de namen en adressen door en wij regelen de rest. Makkelijker kan het niet en qua kosten valt het echt bijzonder mee!

Personalisering maakt het verschil

Maak je relatiegeschenk àf en personaliseer het met je bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Niet alleen de verpakking of het wijnetiket kunnen we personaliseren, maar ook glazen, karaffen, kurkentrekkers en wijnstoppen. Informeer maar eens naar de mogelijkheden.

Niet standaard, vanaf oplage 1

Heb je een vraag over een geschenk of wil je eens iets totaal anders en je vindt het niet op onze site? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Voor alle pakketten geldt dat de pakketten nooit standaard zijn en dus altijd naar wens kunnen worden aangepast. Verder heb je bij Claret Merchants geen minimum afname van pakketten, dus je kunt ook één pakket naar keuze samenstellen.


Onze producten